ERBJUDANDE

Prova Masterflex nya slangpumpar med WiFi kommunikation!

Med anledning av att Masterflex lanserar flera slangpumpar med möjlighet till WiFi kommunikation erbjuder BergmanLabora er att testa dessa under en begränsad tid. Er enda eventuella kostnad är slangen som er applikation kräver. Anmäl ditt intresse i formuläret intill.

Om Masterflex

Masterflex pumpar återfinns bland annat inom läkemedelsindustrin, biofarma, livsmedels och processindustrin. Exempel på applikationer är utveckling och produktion av vaccin, renrumsapplikationer som kräver Class 5 cleanroom conditions per ISO 14644-1 och transport av avloppsvatten.

Masterflex slangpumpar finns i 4 familjer:

 • Masterflex Ismatec microflödespumpar med flödet 0,1 µl till 365 ml/min
 • Masterflex L/S med extremt hög nogrannhet
 • Masterflex I/P kraftfulla pumpsystem
 • Masterflex B/T med flöden upp till 42 l/min

Gemensamt för alla familjerna är att slangpumparna är lätta att programmera. Eftersom vätskan som ska transporteras endast kommer i kontakt med slangen, är pumparna extremt enkla att rengöra och risken för läckage är minimal.

För att en peristaltisk pump skall fungera optimalt krävs rätt slang. Valet görs utifrån vilken vätska som ska transporteras, flöde och temperatur. För att möta dessa krav har Masterflex tagit fram mer än 50 olika slangsorter, var och en i ett flertal storlekar. Många av slangarna går att autoklavera och har för läkemedlets och livsmedelsindustrierna nödvändiga certifikat.

Med rätt sorts slang kan även till exempel korrosiva vätskor transporteras utan att pumpen skadas. Därför har pumparna ett stort värde även i den kemiska processindustrin.

För mer info se Masterflex hemsida https://www.masterflex.com/

Jag är intresserad av en demo!

Fyll i formuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig för mer info och/eller en demonstration. En av våra produktspecialister hör då av sig till dig.

Kontakta oss vid frågor

Mohammad Rowshan

Produktspecialist

Mohammad.rowshan(at)bergmanlabora.se
Tel: 08-625 18 04

susanna bergmanlabora

Susanna Henriksson

Produktspecialist

Susanna.henriksson(at)bergmanlabora.se
Tel: 046-501 80

EVENTS

 • Join us at the Sahlgrenska Academy Junior Researcher Symposium!

  We are excited to announce that BergmanLabora will be a Lead Partner at this year's Sahlgrenska Academy Junior Researcher Symposium, a prestigious event dedicated to [...]

 • Träffa oss på vårmötet i Patologi 2024

  EVENT En inblick i vårmötet Äntligen är det dags för Vårmötet i Patologi igen, och vi på BergmanLabora är stolta över att vara [...]

 • Advanced Engineering på Kista mässan

  MÄSSA Välkommen att besöka oss på Advanced Engineering-mässan i Stockholm den 10-11 april! Datum: 10-11 april 2024 Plats: Kista mässan, Stockholm, Monter [...]