Företagspresentation

BergmanLabora AB är en av Sveriges ledande leverantörer till den svenska laboratoriemarknaden. Vårt huvudkontor ligger i Danderyd utanför Stockholm. Vi har även lokalkontor i Göteborg, Lund och Karlskrona. 

BergmanLaboras affärsidé är att tillhandahålla instrument från världens främsta tillverkare av labinstrument och produkter för mikroskopi. Vi utför teknisk service så instrumenten ger tillförlitliga resultat under hela livslängden samt förmedlar kunskap om applikationer och handhavande. 

BergmanLabora AB ingår i AddLife AB, noterad på Nasdaq OMX Stockholm (notering 16 mars 2016). AddLife förenar det större bolagets styrka med entreprenörens engagemang och affärsmannaskap. Våra systerbolag inom lab är BioNordika i Sverige, Holm & Halby i Danmark, BioNordika Bergman i Norge och BioNordika OY i Finland. 

Företaget grundades 1906 och har byggt framgångarna på att med vår höga expertis hjälpa våra kunder. Våra säljare, produktspecialister, innesäljare och servicetekniker har mycket goda kund- och produktkunskaper. Genom en hög servicegrad, lättillgänglighet och en väl fungerande logistik ger vi våra kunder högsta prioritet.

Söker du totallösningar hjälper vi till med installation, igångkörning, validering, utbildning och service. Vi står också för snabba leveranser av instrument, tillbehör och förbrukningsartiklar till instrumenten.

Huvudleverantörer hos BergmanLabora:

Cole ParmerAndor Technology
IntegraCoolLed
SLEE MedicalLumenera
Sotax Narishige
Nikon