MÄSSA

Välkommen att besöka oss på Advanced Engineering-mässan i Stockholm den 10-11 april!

Datum: 10-11 april 2024
Plats: Kista mässan, Stockholm, Monter J:22

På BergmanLabora och JK Lab är vi stolta över att kunna erbjuda en unik kombination av provpreparering, mikroskopi och bildanalyslösningar till våra kunder. Vi är det enda företaget på marknaden som kan erbjuda både kapning, ingjutning och mikroskopi/bildanalys till våra kunder, samt andra instrument som ytanalys och hårdhetsmätare.

Vi har också utrustning för datortomografi (CT) och röntgeninspektion (X-ray inspection) för icke-destruktiv avbildning av komposit- och metallprover inom materialforskning och som kvalitetskontroll inom industriell tillverkning. Vårt team av experter är redo att diskutera dina applikationer och hur vi kan hjälpa till för att ta dina forsknings- och tillverkningsprocesser till nästa nivå.

Vi ser fram emot att träffa dig på mässan och dela med oss av vår expertis och våra lösningar. Kom och besök oss för en spännande diskussion om hur vi kan stödja ditt arbete. Vi ses på plats i monter J:22!

Träffa oss på mässan!

Är du intresserad av att utforska hur vi kan hjälpa dig att optimera dina processer med våra avancerade teknologier och expertis? Boka gärna ett möte med oss på mässan för en personlig konsultation. Vi finns tillgängliga för att diskutera dina behov, visa våra produkter och utforska hur vi kan samarbeta för att uppnå dina mål.

Johan Sternemalm BergmanLabora

Johan Sternemalm

Produktspecialist
Nikon Metrology
Tel. 031-105440

Torgeir BergmanLabora

Torgeir Dahlen

Produktspecialist
Nikon Metrology
Tel. 08-625 18 01

Advanced engineering

Vill du boka ett möte med oss?

Fyll i formuläret och säkra din tid för ett möte med oss vid monter J:22.

EVENTS

  • SMILS 2024

    We are excited to announce that BergmanLabora will be attending the Swedish Microfluidics in Life Science conference 2024.

  • ELMI 2024

    BergmanLabora will be at ELMI2024. We invite all attendees to meet us at Nikon’s booth and at our other suppliers’ booths.

  • Join us at the Sahlgrenska Academy Junior Researcher Symposium!

    We are excited to announce that BergmanLabora will be a Lead Partner at this year's Sahlgrenska Academy Junior Researcher Symposium, a prestigious event dedicated to [...]