Nikon VOXLS 30 Series – Innovation inom röntgen och CT-teknologi

Published On: 6 december, 2023/By /

Nikon VOXLS 30 Series – Innovation inom röntgen och CT-teknologi

Published On: 6 december, 2023/By /
Nikon VOXLS 30 Series

Nya höjder för bildkvalitet och precision för forsknings- och tillverkningsvärlden.

Nikon introducerar nu sitt senaste genombrott inom röntgen och CT-teknologi – VOXLS 30 Series. En banbrytande serie avancerade system som tar inspektion och bildanalys till en helt ny nivå, perfekt anpassade för både forskning och utveckling, likväl som produktionslinjer.

Revolutionerande precision: VOXLS 30 Series är designad för att möta de höga kraven från forskare och ingenjörer världen över. Med möjlighet till röntgenkällor på 225 kV, 320 kV och 450 kV ger dessa system enastående precision och kvalitet för inspektion av prover med varierande densitet och storlek.

Automationsklar för framtidens produktion: Förutom den imponerande bildkvaliteten är VOXLS 30 Series automationsklar och förberedd för den fjärde industriella revolutionen. Med autoladdningsfunktioner och integrationsmöjligheter för robotik möjliggör dessa system snabb, effektiv och pålitlig inspektion för Quality 4.0-produktion.

Flexibilitet för diverse branscher: Från elektronik till gjutningar – VOXLS 30 Series är konstruerad för att möta kraven från olika branscher. Dess flexibilitet och skalbarhet gör det till det optimala valet för tillverkare inom fordonsindustrin, flygindustrin, metallindustrin, medicinteknik m.m.

VOXLS 30 Serie Nikon

Nyckelfunktioner som utmärker VOXLS 30 Series:

 • Motoriserad FID för snabbare och mer precisa skanningshastigheter.
 • Utökade skanningsmöjligheter för större och oregelbundna delar.
 • Metrologiklassad manipulator för överlägsen mekanisk och termisk stabilitet.
 • Oöverträffad synlighet med 1.3-meters glasdörrar och avancerad interlockteknik.

Inspiration för framtiden: VOXLS 30 Series är mer än bara en produktlansering; det är en inkarnation av Nikons dedikation till innovation och teknisk excellens. Det är en inspirerande kraft för ingenjörer och forskare som söker verktyg som driver gränserna för vad som är möjligt inom bildanalys och inspektionsteknologi.

Läs mer om Nikon VOXLS 30 i vår sortimentkatalog och gör en offertförfrågan.

Nikon VOXLS 30 Series

 

Kontakta oss

För mer information om Nikon VOXLS 30 Series och dess potential inom just din bransch, vänligen kontakta våra produktspecialister på BergmanLabora.

Dela nyheten:

 • Nyhet från Biolin: Nya dispensers till Attension Theta optiska tensiometrar

  Biolin Scientific har gjort en stor förbättring av sina optiska tensiometrar Theta genom att lansera en ny engångspipettspets-dispenser. Dispensern är en viktig del av optiska [...]

 • Vi söker efter en service/kalibreringstekniker till Industri

  Om jobbet På BergmanLabora söker vi nu en servicetekniker med placering i Stockholmsområdet. Vi erbjuder ett självständigt och varierat arbete med täta kundkontakter och [...]

 • Teledyne Princeton Instruments: Boka ett möte för att upptäcka den perfekta lösningen för dig

  Vi erbjuder nu Teledyne Princeton Instruments i vårt produktutbud Detta nya partnerskap innebär att vi kan erbjuda våra kunder avancerad bild- och spektroskopiteknik, designad för att [...]