Nikon Eclipse Ui: Revolutionerar digital patologi med precision och användarvänlighet

Published On: 26 februari, 2024/By /

Nikon Eclipse Ui: Revolutionerar digital patologi med precision och användarvänlighet

Published On: 26 februari, 2024/By /
Nikon Eclipse Ui

Inom klinisk patologi och diagnostik är behovet av precision, effektivitet och digital integration större än någonsin. För att möta dessa behov med banbrytande teknik har Nikon introducerat Eclipse Ui, ett toppmodernt digitalt upprätt mikroskop designat för att omdefiniera standarderna för digital klinisk patologi och diagnostik. Nikon Eclipse Ui är en harmonisk kombination av Nikons optiska excellens och digitala innovation, som erbjuder en komplett, IVDR-certifierad lösning för medicinska proffs.

En titt in i framtiden med IVDR-certifiering

Nikon Eclipse Ui är inte bara något digitalt mikroskop; det är ett helt motoriserat ljusfältsmikroskop som skryter med imponerande egenskaper inklusive 4X, 10X, 20X och 40X Plan Fluor objektiv, en 13,8Mp kamera och en dator utrustad med specialiserad programvara. Denna kombination levererar högkvalitativa bilder som kan delas i realtid, vilket gör det till ett idealiskt val för kliniker och patologer på alla erfarenhetsnivåer. Med sin IVDR-certifiering* kan Eclipse Ui:s bilder användas med förtroende för diagnostik av medicinsk personal inom EU och andra regioner där IVDR är tillämpligt, vilket säkerställer överensstämmelse med lokala regleringar annorstädes.

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Integritetspolicy.
Jag godkänner

Användarvänlighet och automatiserade funktioner

Nikons Eclipse Ui är ett bevis på användarvänlig design, skräddarsydd specifikt för kliniska arbetsflöden. Detta helt digitala upprätta mikroskop eliminerar krånglet med manuella justeringar för kameran och mikroskopinställningarna. Användarna kan helt enkelt ladda sina standardglas, trycka på en knapp och inom några sekunder få en översiktsbild av provet. Automatiserade funktioner som streckkodsläsning, autofokus och scanning med låg förstoring förenklar processen ytterligare, vilket möjliggör enkel navigering till intresseområden vid högre förstoringar utan manuella justeringar.

Oöverträffad bildkvalitet

Nikons rykte för överlägsen bildkvalitet lyser igenom i Eclipse Ui, tack vare dess 13,8Mp CMOS färgkamera och Plan Fluor objektiv som säkerställer hög upplösning och kontrast. Den sömlösa övergången mellan översikts- och detaljvyer, tillsammans med kamerans utmärkta färgåtergivning, gör delning och analys av högkvalitativa bilder enklare än någonsin. Det digitala mikroskopets beroende av en högupplöst 24-tums skärm, snarare än traditionella okular, förbättrar användarkomforten och underlättar realtidsbildsdelning för diskussioner, undervisning eller diagnostik.

Fjärrstyrningsmöjligheter

En av de mest framträdande funktionerna hos Eclipse Ui är dess förmåga att styras på distans, vilket förenklar processen att konsultera med kollegor eller dela data för en andra åsikt. Denna fjärrfunktionalitet underlättas genom en säker, dedikerad molntjänst, vilket eliminerar behovet av gränssnitt från tredje part och endast kräver internetåtkomst. Denna funktion understryker mikroskopets lämplighet för moderna medicinska praktiker där samarbete och datasäkerhet är av yttersta vikt.

Nikons Eclipse Ui är mer än bara ett verktyg; det är en heltäckande lösning. Kontakta oss på BergmanLabora så bokar vi gärna in en demo!

Nikon Eclipse Ui
Läs mer om produkten här >

 

Dela nyheten:

  • Nyhet från Biolin: Nya dispensers till Attension Theta optiska tensiometrar

    Biolin Scientific har gjort en stor förbättring av sina optiska tensiometrar Theta genom att lansera en ny engångspipettspets-dispenser. Dispensern är en viktig del av optiska [...]

  • Vi söker efter en service/kalibreringstekniker till Industri

    Om jobbet På BergmanLabora söker vi nu en servicetekniker med placering i Stockholmsområdet. Vi erbjuder ett självständigt och varierat arbete med täta kundkontakter och [...]

  • Teledyne Princeton Instruments: Boka ett möte för att upptäcka den perfekta lösningen för dig

    Vi erbjuder nu Teledyne Princeton Instruments i vårt produktutbud Detta nya partnerskap innebär att vi kan erbjuda våra kunder avancerad bild- och spektroskopiteknik, designad för att [...]