Vi söker en produktspecialist

BergmanLabora söker en säljande produktspecialist med placering i Stockholmstrakten. Har du drivet och energin att arbeta med världsledande leverantörer? Trivs du med att bli utmanad av kunder och drivs av att vinna affärer? Brinner du för försäljning och vill arbeta med avancerade labinstrument? Då är det här rätt möjlighet för dig!

BergmanLabora söker en säljande produktspecialist med placering i Stockholmstrakten. Har du drivet och energin att arbeta med världsledande leverantörer? Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer med stor frihet under ansvar?

Tjänstebeskrivning

Som produktspecialist arbetar du med försäljningen av labinstrument i Sverige till kunder inom life science-industrin och akademisk forskning. Rollen innebär stort kundfokus och till arbetsuppgifterna hör genomförande av säljaktiviteter såsom kundbesök, nykundsbearbetning, medverkande på utställningar, mässor samt att anordna möten och demonstrationer. Du förhandlar priser och villkor och ansvarar för att budget uppnås. Tjänsten har en mix av självständigt arbete i kombination med teamarbete där du utgör en nyckelkompetens i ett mycket kompetent team av säljare och specialister.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från laboratoriemiljö. Vi tror att en framgångsrik kandidat har en högskoleexamen inom kemi eller motsvarande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. 

Som person är du självgående, drivs av affärer och att göra kunder nöjda. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter till rätt lösning för respektive kund. Naturvetenskaplig bakgrund och erfarenhet från försäljning är positivt. Som produktspecialist ingår du i ett av våra team, LabInstrument. Har du erfarenhet av pharmaindustrin och eller HPLC/LCMS marknaden är det ett plus. Tjänsten innebär ett visst resande, främst inom Sverige. Du har god datorvana. Körkort är ett krav.

Om BergmanLabora

BergmanLabora AB är en av Sveriges ledande leverantörer till den svenska laboratoriemarknaden. Vårt huvudkontor ligger i Danderyd med filialer i Göteborg, Uppsala och Lund. BergmanLabora AB ingår i koncernen AddLife AB som är noterad på Nasdaq Stockholm. Våra värdeord är Öppenhet, Respekt och Engagemang och det speglar allt vi gör.

Ansökan

Vill du veta mer? Kontakta VD Håkan Hjortsmark via telefon 08-625 18 51 eller per e-post [email protected]remove-this.bergmanlabora.remove-this.se