Vi söker en Produktspecialist Labinstrument

Som produktspecialist arbetar du med försäljningen av labinstrument i Sverige till kunder inom life science-industrin och akademisk forskning. Inom kromotografi och läkemedelsanalys ansvarar du för försäljningen av framförallt Shimadzu och Sotax i Sverige till kunder inom life science-industrin och akademisk forskning.

BergmanLabora söker en säljande produktspecialist med placering i Stockholmstrakten. Har du drivet och energin att arbeta med världsledande leverantörer? Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer med stor frihet under ansvar? Trivs du med att bli utmanad av kunder och drivs av att vinna affärer? Brinner du för försäljning och vill arbeta med avancerade labinstrument? Då är det här rätt möjlighet för dig!

Som produktspecialist arbetar du med försäljningen av labinstrument i Sverige till kunder inom life science-industrin och akademisk forskning. Inom kromotografi och läkemedelsanalys ansvarar du för försäljning av framförallt Shimadzu och Sotax i Sverige till kunder inom life science-industrin och akademisk forskning. Shimadzu och Sotax är starka varumärken och väletablerade på marknaden inom sina respektive områden. Rollen innebär stort kundfokus och till arbetsuppgifterna hör genomförande av säljaktiviteter såsom kundbesök, nykundsbearbetning, medverkande på utställningar, mässor samt att anordna möten och demonstrationer. Du förhandlar priser och villkor och ansvarar för att budget uppnås. Tjänsten har en mix av självständigt arbete i kombination med teamarbete där du utgör en nyckelkompetens i ett mycket kompetent team av säljare och specialister.

I säljarbetet har du stöd från teamet internt med en produktspecialistkollega i södra Sverige, två applikationsspecialister som är stationerade i Uppsala, samt stöd av Shimadzus och Sotax instrumentspecialister för att skapa affärer, tillväxt och nöjda kunder. Teamet arbetar med gemensamma mål i ett tätt och givande samarbete. Som stöd i säljarbetet finns även interna resurser inom inköp, logistik, marknadsföring och ekonomi.

För mer information om tjänsten och ansökan