Shimadzu startar eget i Sverige

Shimadzu har tagit ett strategiskt beslut att starta sin egen organisation i Sverige. Shimadzu Sverige kommer att erbjuda försäljning och service inom Sverige för Shimadzus analytiska instrument.

Uppstarten av Shimadzu Sverige och övertagandet av verksamheten från BergmanLabora sker i nära samarbete de båda parterna emellan. Det betyder att Shimadzu, med deras egen organisation, tar över allt ansvar för sälj, support, service, existerande serviceavtal samt gällande garantier för kunder med Shimadzus analytiska instrument i Sverige.

Shimadzu startar den operativa verksamheten i Sverige den 1 september 2019. Vi kommer att löpande hålla våra kunder informerade. Under tiden fram till den 1 september fungerar verksamheten som tidigare och ni vänder er till BergmanLabora för förfrågningar om produkter eller service. BergmanLabora fortsätter att utföra service och underhåll på er utrustning till dess att transaktionen är klar.

För frågor är ni välkomna att kontakta oss via [email protected]remove-this.bergmanlabora.remove-this.se eller till Shimadzu via [email protected]remove-this.shimadzu.remove-this.eu