Inbjudan till SciLifeLab symposium i Super-Resolution mikroskopi

Vi bjuder in dig till SciLifeLab symposium i Super-Resolutions mikroskopi den 7 februari. Intressanta presentationer om de senaste teknikerna för Super-Resolutions mikroskopi av ledande experter på området.

Den 7 februari bjuder BergmanLabora in dig till SciLifeLab symposium i Super-resolutions mikroskopi. Här kommer du att få höra intressanta presentationer om de senaste teknikerna för Super-resolutions mikroskopi av ledande experter på området. Symposiet äger rum i Solna, Stockholm. 

Agenda (mer info här)

09:00 am: Opening Hans Blom – Scilifelab/KTH

09:05 am: Lattice light-sheet Wesley Legant – HHMI Janelia Farms, VA,, USA

09:50 am: PALM Suliana Manley – EPFL, Lausanne, Switzerland

10:35-10:55 Coffee 

10:55 am: DNA-PAINT Ralf Jungmann – MPI for Biochemistry, Munich, Germany

11:40 am: RESOLFT vs STED Ilaria Testa – Scilifelab/KTH

12:25 am: Structured Illumination (N-SIM) Company representative – Nikon Including microscope demo in the afternoon (contact: [email protected]remove-this.bergmanlabora.remove-this.se)

Klicka här för registrering till seminarier.

Nikon kommer att visa sitt superresolutions system N-SIM E. Det här systemet använder ”Structured Illumination Microscopy" för att nå dubbelt så hög upplösning jämfört med standardmikroskopi. Tekniken är också snabb nog att användas för levande celler. N-SIM E är ett prisvärt system som också kan installeras på redan befintliga mikroskop.

Läs mer om Super-resolution system på Nikons hemsida

För att boka en demonstration på egna preparat, kontakta: Marie Andersson tel 08-625 18 07 eller [email protected]remove-this.bergmanlabora.remove-this.se 

Agenda & Tider - Super-Resolution symposium 7 feb