Inbjudan till Diagnostikforum 8-9 oktober

Årets tema är ”Tillsammans skapar vi den bästa vården” och förutom det senaste inom laboratoriemedicin och klinisk fysiologi bjuder vi in till ett brett utbud av intressanta föreläsningar, samtal och workshops.

Institutet för biomedicinsk laboratorievetenskap och Karolinska Universitetslaboratoriet hälsar dig välkommen till Diagnostikforum 2018. Diagnostikforum arrangeras den 8-9 oktober i den nya sjukhusbyggnaden på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Årets tema är ”Tillsammans skapar vi den bästa vården” och förutom det senaste inom laboratoriemedicin och klinisk fysiologi bjuder vi in till ett brett utbud av intressanta föreläsningar, samtal och workshops. En nyhet för året är möjligheten att delta i en postkonferens 10 oktober. Postkonferens är uppdelad i två spår, ett som riktar sig till verksamhetschefer inom laboratoriemedicin i Sverige och ett för konferensdeltagare på Diagnostikforum.

För deltagare på Diagnostikforum kommer det finnas möjlighet att delta på workshops och fördjupade studiebesök inom Karolinska Universitetslaboratoriet samt företagspresentation. För verksamhetschefer eller motsvarande kommer programmet bland annat att innehålla dialog om kompetensförsörjning, grund- och specialistutbildning för biomedicinska analytiker, nationellt samarbete utbildning och kompetensförsörjning, KUL24sju- multidisciplinärt 24/7 laboratorieverksamhet och Genomic Medicine Sweden (GMS). 

Läs mer om Diagnostikforum 2018