Covid-19 information

Det är helt klart speciella och utmanande tider just nu i spåren av pågående Covid-19 pandemi.

Vi behöver alla göra anpassningar i sättet vi arbetar på för att dels följa myndigheternas instruktioner och rekommendationer och samtidigt hålla verksamheterna igång.

Sälj och support:

Vi på BergmanLabora har beslutat att alla våra produktspecialister arbetar från hemmet och anpassar sitt arbete till mer telefonkontakter och digitala lösningar för att fortsätta ge förväntad service år er kunder. Förutom telefon använder vi Skype, Teams och Team Viewer för att kunna kommunicera digitalt med er och även effektivt visa lösningar och ge support. Det kan vara extra viktigt att ni vet om våra möjligheter när det kan vara ont om ordinarie resurser och på ert lab.

Vi har utrustat oss för att till och med kunna göra demonstrationer och utbildningar via web-länk.

Vi kommer fortsatt gärna ut till er kunder om det kan ske på ett sätt som vi tillsammans är överens om inte riskerar smittspridning.

Service:

Våra serviceingenjörer är fortsatt aktiva ute på fältet hos de kunder som kan och får ta emot oss. Vi löser en hel del ärenden genom att erbjuda service i egen verkstad genom att vi hämtar utrustningen hos er eller får den skickad till oss.

Vi har full förståelse för om planerad service behöver skjutas på framtiden men tänk då på att beställa viktiga reservdelar så vi kan utföra servicen snabbare när vi väl kan göra den. Om situationen blir långvarig är det mycket ackumulerat servicearbete som ska hinna utföras på kortare tid. Ring oss så hjälper vi er att ha rätt delar på plats och planera för rätt underhåll.

Kundsupport är öppet och fungera precis som vanligt men alternerar sitt arbete från hemmet och på kontoret för att minimera fysisk kontakt med andra.

Vi har nära kontakt med våra leverantörer och beställningar och leveranser fungerar fortsatt som normalt. Till följd av läget kan det dock bli risk för längre leveranstider, något vi ber er ta hänsyn till vid planerade beställningar. Ring oss så försöker vi reda ut vad som gäller för just er beställning.

Så tveka inte att sätta er tillit till BergmanLabora och våra kunniga medarbetare, vi finns på plats för att hjälpa er.

 

Håkan Hjortsmark, VD